Simple and Natural Makeup by Me -Ayu and Anis - Prettily Rare

Tuesday, 4 November 2014

Simple and Natural Makeup by Me -Ayu and Anis


Salam semua,

Harini saja nak sharing2 pasal servis mekap. Ya, saya ada buat servis mekap. Tapi oleh kerana jadual saya yang sangat n teramat-amat bz, tak selalu pun uar-uarkan.

So, tema mekap hari ini adalah natural and simple make up. Untuk day look. Nak yang nampak simple2 and natural2 je... Mai lihat.

Ni mekap masa 25/10/2014 lepas.... Ada dua mekap....

Ni Ayu... Cantik Ayu ni... Suka sangat lesung pipit dia tu...

Sebelum disolek

Sebelum pakai bulu mata
Setelah pakai bulu mata.. Hamboi! Meletop


Ni plak gambar sebelum dan selepas.... weee!


Lepas mekapkan Ayu si cantik...Saya terus pergi mekap Anis pula....

Anis yang cantik... Natural beauty gitu
                                         
Cantik kan Anis ni?



Baju tak tukar lagi...tapi dah pakai dulu tudung mak datin

Saya nak cepat masa tu...So xsempat amik gambo sgt.  Ni Anis yang hantar.
Under natural light. Hamboi! Cantik kulitmu. Berseri-seri

                                                     
Gambar before and after....
                             


Kalau minat dengan style makeup saya yang soft, simple and natural...Boleh je...Tapi kena book awal sebab jadual saya memang packed. Leh Whatsapp 017-7140400.


Da~~~~

9 comments:

  1. gambo anis tu lawo..
    dah mcm muka salina saibi ke sape pelakon gerak khas tu
    cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...biasanya org ckp dia nmpk mcm nora danish

      Delete
  2. BW dr KBBA fb group. .done follo blog nie. .btw nice la makeup2 :D

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks... Saya pun dah follow. Menarik blog awak.

      Delete
  3. sangat awesome..... nice make-up ni... TAHNIAH...

    salam ukhwah dan kenal dari mommylina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhwah mommylina. Thanks sebab share cara2 detox

      Delete
  4. hi salam, datang sini dan follow. Pandainya mekap, saya pula tak pandai hehe.......
    Follow blog saya di http://enyyusnizar.blogspot.com/

    ReplyDelete