Review: Corea Miracle Skin - Prettily Rare

Sunday, 9 November 2014

Review: Corea Miracle Skin

Salam uolls… hari ni nak update  sikit pasal product baru kak Nur Amirah dan Abam El Azman ni.. dulu serum depa NA Beauty Argan Oil menjadi kegilaan ramai sebab dengan izin Allah product tersebut telah menyelamatkan ramai orang punye wajah.. chewahhh…

Now depa kuarkan product baru yg namenye agak Korean sikit ye.. name product tersebut ialah CoreaMiracleSkin Solution.. atau pun Corea Miracle Skin Solution.. saje jek pusing pusing ade name Abg EL denga kak Mirah… cube bace 3- 4 kali.. hahahah…

So kali ni, ape yg best pasal product ni ya?? OMG OMG OMG
         




Ingredient cms tu:
collagen, vitamin C, serbuk mutiara..

Sabun alovera

Sabun 30g
Cream pg dan mlm 30g
Boley tahan sebulan


Fungsi/kelebihan CMS skincare
1. Menghidrat dan melicinkan kulit. Kulit wajah menjadi gebu dan bercahaya serta berkilau.

2. Mengurangkan dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata,kulit kusam serta garisan halus dan kedutan di wajah.

3. Menjadikan wajah awet muda, mengecilkan liang-liang pori terbuka dan  wajah kelihatan lebih segar serta lembut.

4. Memulihkan dan merawat kulit kusam, kasar dan tak bermaya.

5. Merawat kulit dan memudarkan parut jerawat/jeragat menjadi licin dan berseri.

Cara permakaian CMS
Hari 13
cuci muka dgn sabun sahaja

Hari ke 4
  Apply day dan night cream ( night cream pakai selang2 utk 13 hari permulaan )
Jangan mekap utk 1-2minggu awal pengunaan CMS
Normal pada awal pengunaan kulit akan sedikit mengelupas atau ruam bagi proses pembuangan sel kulit mati.
Pastikan cream malam dipakai selang dalam masa 3 hari..
InsyaAllah bila dah sebati boleh dipakai hari2.. 💕💕

Harga:
RM120(SM)
RM125(SS)


Tetapi.. skg.. di sebabkan mempelai nak kawen kan.. so depa buat promo tau.. hanye RM 110/ RM 115ss sahaja tau..kelas gituuu

Mezti tau kan pasal testimony. Nah nah kite belanje.. heee




Ini ialah selepas sebulan tau memakainyeee…. Awww

Ade ag ade ag


Terang ag jelas kan.. product ni bukan sahaje boley putih.. malah boley ilangkan parut.. mmg marvelous kann….


so bagi yg berminat nak beli.. boley la whatapps kite laju2 kan.. kalu yg area puncak alam boley cod tau.. tp hanye di uitm puncak alam…

kalu area shah alam.. anda boley walk in kat wafa’s closet tau.. bersebelahan dengan Sincerelybyusshawl shah alam….



4 comments:

  1. berkesan ek? boleh cari nnti ni.

    ReplyDelete
  2. Hi, ada several blogger yg review produk ini ada mercury, boleh clarify perkara ni?

    ReplyDelete