Yeay! Dah dapat bedak pixy! - Prettily Rare

Monday, 16 December 2013

Yeay! Dah dapat bedak pixy!

Assalamualaikum everybody!

Haritu saya ada cakap nak cari bedak pixy yang kononnya hebat benar tu kan? You know what? Lepas tulis entry tu, esoknya saya terus cari bedak pixy ngan my colleague yg tersayang... Huhuhu...

Kitorang cari kat Watson masa tu... Cari punya cari, xjumpa... Ek eh.... Menyorok dekat bedak Johnson and Johnson rupanya. Harga bedak pixy tu RM20.00. Harga pixy ni mahal skit dari bedak 2 hala Johnson and Johnson serta bedak2 lain yag satu rak dengannya. Tapi mak tak kisah pun demi melaksanakan pencarian bedak paling idealku. Bedak yang lagi mahal pun pernah dibeli....

Lepas buat bayaran dekat kaunter je, dengan rakusnya, saya terus buka plastik and kotak tu and sapu kat muka and terus cari cermin.. Kt bawah lampu kuning nampak cam cantik je...cam cantik je... Tapi sesiapa pun akan nampak cantik kat bawah lampu kuning. So, cepat2 berlari ke luar sebab nakkan lighting matahari.
Hamboi! Nampak cun u ol.

Yang paling best tu, bila continue shopping ngan my colleague kat The Curve, saya masuk lagi Watson. Kalini belek balik bedak fevret saya dulu-dulu aka bedak Za...Kakak Za terus puji ' memang pakai bedak Za ke dik? Kulit nampak halus and gebu je... (Ahaks! Akak ni kipas I ke haper?)

Ok2... Done merepek. Sejak dari hari itu, saya dah tak letak macam2 bedak kt dalam handbag saya dah. Saya letak bedak pixy je. Sebab memang hasilnya vavavooom.

Dulu Kathy Jem memang penah bgtau yang dia pakai bedak pixy...Tapi masa tu memang mcam blur. Bila dah cuba memang jatuh cinta uol. Kathy cakap kat saya yang banyak gak mak andam yg pakai bedak pixy sebab kualitinya ok dan harganya yang murah walaupun bedak Pixy ni dari Indonesia.... Xkisah la bedak dari mana, janji best.

Begitu sajelah review saya... Sekian. Wassalam

Harga:
RM20.00, Kat Watson ngang Guardian pun ada...Terbaru boleh didapati di Mydin

Komen:
Murah dan cantik. Malas dah nak cari bedak lain.

Rating:
9/10


No comments:

Post a Comment