Tada!! Inilah nukilan pertamaku... - Prettily Rare

Monday, 9 September 2013

Tada!! Inilah nukilan pertamaku...

Sebenarnya dah lama nak berangan nak tulis blog. Bukan sebab nak famous, nak dikenali ataupun nak mencetuskan kontroversi... Tapi sekadar nak berkongsi persepsi dan pendapat tentang apa-apa saja yang saya rasa nak kongsi....

Sejak universiti lagi, dah ramai kawan-kawan yang tulis blog and ajak tulis blog, ada juga tercetus keinginan nak tulis, tapi urmmmm nantilah... hehehehe.... Pastu dah masuk kerja, laaaaaagilah malas nak tulis menulis blog sebab kerja sendiri pun asyik melibatkan penulisan je.. Penat den asyik nak menulis je.. Haish!

Tunggu punyalah tunggu punyalah tunggu... Tiba-tiba tukar kerja je, sendiri pun diamanahkan untuk tulis blog. Dari situ pandailah sikit2 tentang macam mana nak buat blog. Masa tulah juga terfikir, alang-alang dah tulis blog, biar tulis sampai berblog-blog... ekekekekekek... :p

So, ajaklah one of my colleague untuk tulis blog dan kesudahannya kitorang pun janji nak tulis blog sama-sama. (Yes Aida, I am referring to you my dear)  Memandangkan nak tulis blog ni and my birthday is soooo around the corner, saya pun pilihlah sempena besday saya yang ke 17 (ahahahahahaah...prasan!)  ni sebagai besday blog saya juga.

Happy birthday to me and Maya!!!


No comments:

Post a Comment